Yoni massage

2023-02-02

YONI MASSAGE - Forklaring

Selvom der er tale om kvindens køn, så er hoved formålet med Yoni massage ikke seksuel nydelse og orgasme, det sker dog ofte at kvinden får en orgasme (nogle får flere), men målet er at der løsnes op for spændinger i underlivet, og derved resten af kroppen, massagens formål er således rent terapeutisk.

En evt. Orgasme er således en naturlig og biomekanisk del af massagen, som sker fysiologisk, men har ikke noget at gøre med et seksuelt forhold til behandleren, nydelsen der kan være er at sammenligne med nydelsen med en wellnessmassage.

Det kan være et godt supplement til afspændingsarbejdet i Yonimassage, at kombinere det med et længere behandlingsforløb, med f.eks, meridian massage, brilleterapi eller almindelig massage. (Dog ikke samme dag)

Selvom jeg som behandler styre selve massagen, så er det er altid, uden undtagelse, kvinden der bestemmer, kvinden har heletiden fuld kontrol, og kan til enhver tid, sige "stop", "pause" osv, den kontrol er der rigtig mange der har glæde af, så på den måde bestemmer kvinden suverænt over behandlerens gøren.


Yoni / Lingam massage - Nej ikke hos mig

Nogle behandlere tilbyder at give Yoni massage med Lingam (penis), og her er vi efter min overbevisning over i det seksuelle, og alene for behandlerens skyld!
Logikken siger at man hverken kan føle spændinger i underlivet, styre tryk, rotationer og punkter med lingam. – Og kan man ikke det, så har det ingen formål, og uden formål så er det, for mig at at se , ikke en behandling, men et overgreb,

Hvilke kvinder får yoni massage

 • Kvinder som er nysgerrige på deres yoni og krop
 • Kvinder som savner at mærke mere i deres yoni
 • Kvinder som har smerter i yoni feks i forbindelse med ufrivillige muskelsammentrækninger (vaginisme) el. (vulvodyni)
 • Kvinder som måske aldrig har fået en orgasme
 • Kvinder som ønsker mere nydelse på flere niveauer og dybder
 • Kvinder som har været udsat for overgreb / krænkelser
 • Kvinder som har svært ved at nyde og acceptere sit køn
 • Kvinder som ofte er kontrollerende i deres erhverv og liv
 • Kvinder som har smerter / svie / eller brændende fornemmelse i forbindelse med sex
 • Kvinder som har lavt selvværd og ubevidst tillader andre at overskride grænser
 • Kvinder som er blevet syet, klippet eller sprunget i forbindelse med fødsel.
 • Kvinder som blokerer eller sjældent har lyst til sex

Hvor lang tid tager det?

Ikke 2 kvinder er ens, og derfor er der heller ikke et facit på tiden, men der er altid sat 2 timer af til massagen, det er der rigtig mange der sagtens kan udnytte, derudover er der også tid til samtale før, og efter, samt man vil på mail både modtage nogle spørgsmål før behandlingen, samt evt. en opfølgning nogle dage senere, når man har gået ro på, og tankerne på plads, dette afspejles selvfølgelig også i prisen, som nogle finder dyr, men der er det værd at bemærke at samlet kan man snildt bruge 3 timer på behandlingen.

Det hele menneske

Ved yoni massage sker en afspænding af bla. bækkenet.
I mine behandlinger arbejdes der samtidig med alle andre dele i kroppen, da der er direkte fysisk, energimæssig og følelsesmæssig sammenhæng til resten af kroppen.

De fleste mennesker i vesten er mere eller mindre spændte i bækkenbund, hvilket kan relatere til:

 • Oplevelsen af chok, sorg, eller tidlig oplevelse af afvisning.
 • Det kan relatere til frygt og rædsel eller perioder af utryghed og dødsangst. Eller det at skulle klare al ting selv – at overleve mentalt.
 • Der kan være tale om psykiske eller fysiske overgreb, "hård opdragelse", bestemmende familie – eller noget så simpelt som samfundsmoral og dermed skam, tilbageholdt kønsidentitet og seksualitet samt kreativitet og livsglæde.
 • Spændinger kan også skyldes ulykker f.eks. fald eller skoldning, operationer, og svære fødsler.

Spændinger i bækkenbund hænger altid sammen med tilbageholdt vejrtrækning i brystkassens samt spændinger i skuldre, og nakke samt i ben og fødder.

Spændinger i og omkring brysterne (ofte omkring hele brystkassen) – kan skyldes fx usikkerhed ved at tillade sig at være kvinde, at være for synlig eller "for lille", ikke at have mælk nok til sine børn, eller et usundt billede af sig selv

Følelser eller erindringer dukker ofte op under eller efter sessionen og skyldes, at årsagerne til spændingerne træder tydeligere frem og dermed kan blive erkendt og bearbejdet.
Det er ikke sjældent at problematikken i virkeligheden stammer fra forældre, familie og samfund.

Kvinder har ofte mange spændinger i underlivet.
Måske har man mere end en gang givet efter for mandens lyst til sex, uden at i selv havde lyst.
Man har ikke været afslappet nok til at tage imod ham.
Når man ikke er afslappet og åbn, så spænder man op i underlivet og energierne kan ikke flyde frit.

Man mister både kontakten til sig selv og sin partner, og sex bliver mekanisk i stedet for at være dyb og inderlig.
Gennem Yoni massage får du løst op for spændingerne, både i din yoni og i resten af kroppen.
Du lærer at give slip, og give dig hen og tage imod. Det vil også afspejle sig i andre aspekter af dit liv.

Yoni massage behandlingerne er for dig der ønsker at åbne for en dybere energi i din yoni, og opnå større bevidsthed og kontakt til din krop.
I yonimassagen har jeg fokus på at hjælpe dig til at åbne de steder i kroppen, hvor energien er blokeret, og dermed frigøre den seksuelle energi.

De fleste mennesker lever i en travl hverdag.
Der er masser af stress og man prøver at holde styr på det hele.
Resultatet kan blive at man ender kontrollerende, hård og mister kontakten til kroppen og den feminine energi.
Man glemmer den indre sensuelle kvinde, hende der er blød, feminin, sårbar og hengivende. Men hun er der og hun længes efter at give slip.

Hvordan foregår massagen

Når du ankommer, vil vi, hvis det er din første gang her, tale massagen igennem, og du vil kunne komme med spørgsmål hvis der skulle være sådanne.

Første gang? Det kan være grænseoverskridende den første gang, og nogle har svært ved at give helt slip og leve sig ind idet, og så er det vigtigere at spørge, andre kan give sig hen med det samme, det vigtige er at ende med en god oplevelse. Langt de fleste plejer at komme igen, også dem der havde svært ved at give slip, og deres oplevelse anden gang er langt anderledes og mere behageligt

Du klæder dig helt af og lægger dig på ryggen på briksen, med et klæde over dig.
Vi begynder med at jeg guider igennem en vejrtrækningsøvelse, der skaber ro og koncentration.

Du vender dig om på maven, her vil jeg spørge om du er klar til at klædet tages af, hvorefter du vil få en blid massage, med lette tryk på akupressur punkter. Vi kommer hele bagsiden igennem, ryg/nakke, ben balder og lænden, og løsning af bækkenet.

Klædet fjernes, og du vender dig om på ryggen: hvor du vil modtage massage på arme, ansigt, Kraveben- og brystmassage, herefter Massage af mave, hofter og skamben, hver opmærksom på at brystmassagen er vævsmassage samt massage af papillis (brystvorter) da disse har direkte forbindelse med yoni

Først herefter, og alene efter samtykke, (jeg spørger direkte, og man har selvfølgelig lov til at sige nej, eller bede om at vi venter lidt) begynder den egentlige Yoni massage.

Selve massagen indeholder flere delelementer

I – Yoni Blomstrings Ritual. Hvor det endelige samtykke til røre Yoni gives. (det er helt ok, at sige nej, så fortsætter massagen indtil du er klar, eller vi stopper hvis du føler du ikke bliver klar)

II – Yoni Shiatsu. Her arbejdes med de ydre og indre skamlæber, samt klitoris, altså det udvendige af Yoni.

III – Yoni indtages forsigtigt. Igen vil du blive bedt om samtykke!

IV – Kortlægning Yoni. Der føles efter spændinger i yoni, som der masseres

V – Fjern skjoldet fra Yoni. Her er kommunikation vigtigt, der kan være områder der gør decideret ondt, der kan være følelsesløse områder, områder der kilder ubehageligt og områder hvor det er rart.

Opvågning, Nydelse og Ekstase

Igen vil jeg kontrollere om der kan fortsættes! Det er altid ok at stoppe og springe dette trin over.

I – G-Punkts vækning. Her aktiveres og stimuleres G-punktet. Igen er det ikke målet at modtageren får en orgasme, men det kan ske, her vil mange føle at de skal tisse, men det er blot en følelse som man skal ignorere, man kommer ikke til at tisse, bare rolig, men det gælder om at forsøge at leve sig ind i det, nogle kan godt føle at det virker voldsomt, ihverfald første gang, og man er igen altid velkommen til at stoppe, eller til at spørge.

II – Livmoderhalsens vækning. Vi vil her have ekstra fokus på at kommunikere om ubehag. samtidig kan du blive bedt om at trække benene op, for at livmoderhalsen kan nås,

Stilhed

Nu vil du ligge og bare slappe af, komme til dig selv, og trække vejret dybt, du skal ikke være nervøs for om du ligger længe, du har alt den tid i verdenen, og er der et behov for meditation, så er det også helt i orden, om det er alene, eller du vil guides.

Og hvad så nu?

For nogle er en enkelt gang nok, men de fleste kommer flere gange, det er meget forskelligt hvor meget nyt man opdager om sig selv og sin krop og Yoni, nogle finder ud af det ikke lige var hvad de har forestillet sig.


For de fleste vil jeg dog anbefaler flere behandlinger, om det er 1 eller 5 mere, eller fast hver måned, er op til den enkelte, man skal have med i sine overvejelse at den første gang måske er lidt anspændt, da det er en helt ny situation, og derfor vil man ofte få meget mere ud af det jo flere gange man får behandling.

Der dog også muligheden for at lære at give sig selv Yoni massage, og nej det er ikke "bare" et andet ord for onani, det er en reel Yoni massage hvor man opnår mange af de samme ting, som hvis massagen gives af en behandler, og selvom det ikke helt er det samme, da man mangler den menneskelige nærhed, så kan det også åbne op for nye oplevelser, så det er helt sikkert også en vej frem.

Hvorfor kan jeg ikke booke Lingam eller tantramassage?

Det er faktisk ret simpelt, for lingam massage gælder at selvom det måske har en effekt for manden, så vil største delen af mændene desværre kun have udløsning, og det er ikke det som behandlingen går ud på. For tantra massagens vedkommende, så ligger der for mig meget mere i det end blot behandling, yoni massage er en del tantra massagen, men da tantra forbindes tættere på egentlig sex i sin helhed, er det ikke noget jeg ønsker at praktisere, der er meget stor forskel (for mig) om jeg udøver en terapeutisk behandling, eller om jeg udøver en sexuel seance.

Jeg er behandler, og derfor har jeg alene uddannet mig at kunne behandle, hvilket jeg håber at der er forståelse for.

 Hvordan booker man en tid?

For nogle er en enkelt gang nok, andre kommer oftere, det er meget forskelligt hvor meget nyt man opdager om sig selv og sin krop og Yoni, nogle finder ud af det ikke lige var hvad de har forestillet sig.

Tiden kan alene bookes på info@stevns-massage.dk hvor man selvfølgelig, også er velkommen til at stille yderligere spørgsmål.