OM MIG

Tomas Patheier
Tomas Patheier

Tomas Patheier

Indehaver & Massør

Jeg har været uddannet massør siden 2015, og har siden der været at finde på Stevns.
Jeg er aktiv sports udøver, og har på Stevns min egen Ji-sig Taekwondo Klub.

I 2019 er jeg uddannet både sportsterapeut og sportsakupunktør, samt øreakupunktør, og tilbyder restitution til atleter, herunder hører Cupping, sportsakupunktur, triggerpunktmassage, cuppingmassage, TENS, kinesiotape mm.

Endvidere tilbyder jeg vha øreakupunktur både rygestop og vægt tab.

Derudover deltager jeg i diverse løb (trail, halv og hel marathon), dykker, sejler havkajak, vandre (både i Danmark, men også i de Østrigske bjerge), og så står jeg på ski.

Det er af samme årsag at jeg valgte at blive massør, med fokus på sports kroppen.

Siden 2021 har jeg også tilbudt Traditionel kinesisk akupunktur og ​​Auriculoterapi, dette betyder også at jeg har delt klinikken op, så man kan læse meget mere om dette på Stevns Akupunktur (stevns-akupunktur.dk)

Massage og Sportsterapi

Hvad skal du forvente

Har du ikke før fået massage kan det virke lidt skræmmende at skulle være næsten afklædt foran en fremmed, her er det vigtigt at have i tankerne at dels er jeg professionel, og dels er alle vi mennesker forskellige, og alligevel ens. Skulle du alligevel have betænkeligheder, så bare sig det, så tager vi den derfra.

Når du kommer til klinikken kan du afklæde dig, undtaget undertøj.
Du vil starte med at ligge på maven, og du får et lagen over dig, kun den del af din krop som jeg arbejder med vil være blotlagt. når bagsiden er masseret færdig, vender du dig om på ryggen, og forsiden masseres, igen er du selvfølgelig dækket af et lagen.

Under hele forløbet er du selvfølgelig velkommen til at spørge, ligesom du selvfølgelig til hver en tid kan sige stop hvis du føler ubehag.

Sportsmassage

Hos mig får du en grundig sportsmassage.

Hvordan man ønsker at bruge den er op til en selv, nogen bruger den til afslapning, wellness om man vil, nogen imod smerter, og andre som et frisk pust i hverdagen.

Sportsmassage er dog udviklet til sportsfolk, med henblik på restitution, således kan en massage efter træning eller konkurence nedsætte ømhed og stivhed i musklerne med op til 30% faktisk har det en stor gavnlig effekt op til 3 timer efter, det er derfor at feks. cykelhold altid deres massør med, eller man hører om fodbold spillere der skal til massage.

Som amatør kan man dog stadig have gavn af massagen i restitutions øjemed, ved at få massage 1 gang om ugen, eller hveranden uge feks. Det vil stadig hjælpe på musklerne og på sigt være med til at øge præstationen.

For ikke sportsfolk, vil man ud over at give sig selv et lækkert frikvarter i hverdagen, have gavn af at få musklerne løsnet, få en støre blodgennemstrømning af musklerne og derved øget transport af affaldsstoffer.

Er man feks. Lige begyndt at løbe, kan massage være en god ide, mange stopper igen eller holder lange pauser fordi de bliver ømme eller får ondt, og så skal man starte forfra, hvorfor ikke blive i træningen og få hjælp med musklerne?

Der kan næsten ikke undgås ømhed under massagen, og denne kan varierer meget, personer der er fysisk aktive vil som regel føle mindre ømhed end personer der er stille sidende, og kraftige personer vil føle mere ømhed end slanke, dette skyldes den måde vores kroppe udvikler sig i forhold til vores hverdag.

Samtidig går sportsmassage dybere ind i muskelvævet end feks. wellness massage, og derfor vil det føles hårdere.

Sportsterapi

Sportsterapi er hele paletten, der er fordele og ulemper ved at vælge denne, fordelen er at vi kan bruge alle de redskaber jeg har, og at jeg bedre kan behandle skades problematikker, ulempen er at du ikke ved om du ender med nåle eller strøm, cupper eller massage - Selvfølgelig gør jeg ikke noget vi har aftalt, men det kan noglegange være svært ikke at vide på forhånd hvad man skal have - Omvendt, så er de der ofte får denne behandling, og er vandt til det, super glade for det, og ofte glæder de sig til at se hvad jeg nu har fundet på.