Blog

I smertebehandlingen med akupunktur, arbejder jeg udfra kroppens meridian baner, og som alt andet er mit udgangspunkt sport og sportsskader, for alle har krav på at blive behandlet som profesionelle atleter.

Men nu er kroppen jo så forunderligt indrettet, at et punkt, har flere formål, og derfor er der masse ikke sports relateret som jeg også kan...

Min søn Jonathan havde i sin dagpleje en sød veninde, Alberte.

Desværre er Alberte blevet syg af en sjælen sygdom, derfor er det lige nu aktion om massager på Albertes facebookside - Så det er muligt både at få en god massage OG gøre en god gerning

Stevns Erhvervsråd har begået en artikkel om Stevns Massage, artiklen kan ses her

Stevns Massage kan med stolthed offentligøre, at der er indgået en sponsor aftale med motorcrosskører Tonni Larsen fra Dalby.

'Hælspore' benyttes i hverdagen, som betegnelse for lidelser, der giver smerter omkring hælen eller under svangen. Det er dog ikke alt man kalder hælspore, der i virkeligheden er hælspore.

For ikke længe siden var jeg en tur på skadestuen, der var travl, så jeg sad og talte med en ung pige der var kommet til skade med sin ankel, heldigvis var den ikke brækket, selvom hun endte med at ønske den var.