Blog

Jeg har i forbindelse med en kampagne, for at vise mine klienter hvad jeg kan med akupunktur, bedt om nogle forsøgspersoner, der udover at være med til at berige mig i min færden i traditionel kinesisk medicin, herunder diagnosticering, også ville være med til at udrede hvad jeg kan.

Jeg havde måske regnet med et par enkelte svar,...

Det korte svar er: Ja det kan man godt.... Hvis Akupunktøren virkelig fejler som man kan læse i denne artikel i Ekstra Bladet , og denne på TV2 hvor en akupunktør har sat nåle i brystet på en mand, hvorved at lungerne er kollapset - Hvordan kan sådan noget ske ? Og sker det tit?

RAB - eller Registreret Alternativ Behandler er værdiløst for kunderne, for de fleste behandlere og skaber reelt kun værdi for de forskellige Brancheforeninger og skoler.

Det er med stolthed at Stevns Massage endnu engang kan præsentere en sponsor aftale.


Jeg lovede jo at dele noget af det jeg går og tænker på imellem behandlingerne.

Jeg kan godt blive lidt træt eller næsten få lyst til at give helt op når vægten, efter en weekend med fødselsdag i familien, pludselig er røget et par kilo op igen.

Så af og til er jeg nød til...

Jeg har fået endnu en tilbagemelding på slankeforløbet, og denne indeholder også lidt spørgsmål, og dem vil jeg da besvare her hvor alle kan få glæde af dem

Jeg har fået denne sms på mit slankeforløb.... desværre måtte jeg jo lukke ned da regeringen bad os om det i forbindelse med SARS-COV-2