Blog

Den 5 september skrev jeg om min første uge med Hechmann, og nu er der gået 2 uger, men det er vel ok, det er jo ikke en uge udgivelse, men når jeg har noget på hjertet.

Så er den første uge med Claus Hechmann gået, og woaw for en fed uge, det må jeg sige.

Der var noget genkendelse i træningsopbygningen, ift.. Garmin Coach, men alligevel i en helt anden boldgade!

Et lille indblik i hvorfor jeg valgte at få en løbe træner, hvorfor jeg valgte som jeg gjorde, og ikke mindst hvordan ser jeg fremtiden.

Hos Stevns Massage er jeg bidt af en gal trailløber. Jeg udfordre mig selv på bakkerne i skovene på Sjælland, og den glæde jeg har, den vil jeg gerne dele, derfor vil man i forskellige konkurrencer kunne vinde startnumre til trailløb. En af betingelserne er at man stiller op under Stevns Massage.

Men jeg vil også gerne...


EGA

2023-02-27

I forhold til EGA - Ensidig gentagende arbejdeSmerte
Regelmæssig massage, hvor der bliver løsnet op for stive muskler, og hvor blodcirkulationen bliver stimuleret, kan lette smerter fra for eksempel sportsskader, hovedpine og gigt og EGA, hvilket kan reducere forbruget af smertestillende medicin.
I et studie fra 2003 så man, at massage...

Yoni massage

2023-02-02

Selvom der er tale om kvindens køn, så er målet med Yoni massage ikke seksuel nydelse og orgasme, det sker dog ofte at kvinden får en orgasme (nogle får flere), men målet er at der løsnes op for spændinger i underlivet, og derved resten af kroppen, massagens formål er således rent terapeutisk.

Ny Adresse

2022-06-03

Stevns Massage har flyttet adresse.
Jeg har fået et lækkert lille og hyggeligt lokale i Algade 28.

Klinikken ligge hos pigerne fra Tattoo Therapy, så man går bare ind i tattoo butikken når man kommer, er man for tidligt på den, så er man velkommen til at lave sig en kop te og sidde i sofagruppen

For nogle måneder siden havde jeg en klient der ikke længere ville komme, hvilket jo helt er op til den enkelte, men årsagen var at klienten mente at denne havde fået store røde pletter, kløe og svien 24 timer efter massagen.

Jeg fortalte klienten at dette ikke var normale symptomer, og så vidt jeg vidste ikke kunne skyldes...

Flexibilitet

2022-03-21

Daglig udtrækningsrutine: hvorfor har du brug for en?