Blog

Dag 5, en lidt atypisk dag, jeg forsøgte at introducere programmet på Ji-sig Taekwondo Stevns Børnehold, det foregik ved at jeg tog mine repitationer, og at de unge mennesker blot lavede så mange de kunne nå i tidsrummet.
Børnene kan dog ikke se sammenhængen imellem styrke træning, smidighed og så Ji-sig Taekwondo, og det kan være svært at forklare,...

Dag 4 i træningen, en super dag, mine muskler er begyndt at vænne sig til træningen, og derfor har den største ømhed fortaget sig, og jeg kunne gennemføre træningen uden at være ved at dø bagefter, det er skønt.

Der er stadig øvelser der besværliggøres af min skulderskade, og der er øvelser der stadig er teknisk svære og...

I dagens anledning havde jeg valgt at kombinere Ji-sig Taekwondo Træningen med mit eget træningsforløb, dette viste sig at være både godt og skidt, for at tage det skidte først: Det tager længere tid når man udover selv skal lave øvelserne også skal forklare dem for andre, dette er dog noget der med tiden vil gå hurtigere.

Det...

Så kom den første træning jeg ikke kunne gennemføre, hvilket måske ikke var helt uforventet, selvom jeg dog stadig er skuffet.

Det skyldtes hverken at jeg ikke havde tid eller lyst, men det ene faktum at min krop efter den første træning ikke havde restitueret sig nok. Du kan læse om restituion HER

Så går det løs for alvor, her i starten vil jeg smide videoer op af øvelserne, så man ved hvad der tales om, måske vil man endda selv forsøge sig med øvelserne - Måske får jeg en dag en krop så jeg kan smide videoer op af mig selv. Jeg skal indrømme at det var hårdt, så hårdt at opkast var nær...... Så det må siges at være gået godt....

Så er fitness testen veloverstået, og jeg kan nu se frem imod det trænings program der er lagt, jeg har valgt 3 x træning om ugen.

I Weekenden går det løs.

Jeg har besluttet mig at starte på freeletics, dette kan bedst forklares med at det er crossfit uden redskaber, det er ikke helt korrekt, men det er den letteste måde at forklare det på.

Restitution

2017-12-13

For at undgå overbelastninger, skal kroppen altid restitueres fuld ud inden næste træning. Det skyldes at du risikerer at nedbryde kroppen mere end du opbygger den, hvis du ikke restituerer nok inden din træning.

Julen er for døren, der er masser af god mad og drikke.
For mange betyder det at træningen starter igen, sådan ca. 3 januar.
Erfaringen siger at jeg vil få en del klienter, lige omkring 10 januar, som er, lad os kalde det ekstremt ømme.