Bestil Tid

Tidsbestilling
Kan også foretages på tlf. 5354 5415

TIDEN ER VIGTIG

Men din behandling er vigtigere, derfor er tiden afhængig af krops størrelse, og det er behandlingen og ikke tiden der betales for!

Jeg er gået væk fra at du som klient vælger massage type, du bestiller den tid du skal bruge (det fremgår dog også hvilken type massage der bruger den tid) - Du kan selvfølgelig sagtens få den klassiske massage, men som behandling er det ofte en kombination der har største effekt

Du kan læse om de forskellige behandlinger på min blog.

Afbud

Der kan meldes afbud indtil 24 timer før behandlingen, derefter vil man få tilsendt en faktura.
Afbud kan enten ringes ind på 5354 5415 (evt. læg en besked) - DETTE NUMMER MODTAGER IKKE SMS
eller via sms på Akut telefonen: 27 37 50 16 

Vi kan alle blive syge, men ved gentagne sygemeldinger, med kort varsel (mindre end 24 timer før) forbeholder jeg mig retten til at fakturere for behandlingen.

Akut skadesbehandling

Her ydes bla. førstehjælp efter RICEM princippet
OBS!! AKUT TELEFON - Der kan bestilles tid mindre en 24 timer før behandlingen: 27 37 50 16
Akutpris + 100kr og evt. Kørsel

Flere i klinikken

Du kan opleve at der ligger en klient på den anden briks og får behandling, hvis dette er et problem, så lad os tale om det, for vi kan selvfølgelig finde en løsning, du vil dog ved udeblivelse/afbud mindre end 24 timer før blive faktureret for 2x tid, da ingen af briksene så kan være i brug


Herunder kan du bestille din behandling, du kan i din bestilling tilkøbe ekstra services som feks. Sportsakupunktur, TENS, MFR, Cupping og Kinesiotape, hvis du vil have dette i forbindelse med din behandling.


OBS!! Hvis du klikker på de 3 vandrette streger i højre hjørne af booking menuen her under, får du flere valgmuligheder:
- Kunde login (hvor du også kan oprette dig)
- Køb Klippekort
- Køb Gavekort