Klienternes historier

Christa

Christa er 42 år, og arbejder som sygeplejerske og underviser, Christa er gift, og har aftalt behandlingen med sin mand Torben 

Årsagen til at vælge en yoni massage var nysgerrighed og ønsket om at udforske egen krop. Det blev diskuteret med min mand Torben, der var åben for ideen.
Klinikken, Stevns Massage, blev valgt på grund af dens nærhed til min bopæl og professionelle hjemmeside.
Kontakten med Tomas, massøren, var professionel og oplysende. 


Dette er klientens egen fortælling, jeg har ændret navne og evt. specifikt sprogbrug for at holde klienten anonym
- Tomas Patheier


Følelser og forventninger før massagen:

Jeg ønskede at dykke dybere ind i mit underliv, lære det bedre at kende. Jeg ønskede at mærke de blide berøringer mere end de hårde. Jeg ønskede en genopretning af balancen og energien i området.

Jeg længtes efter at give styring til en anden, slippe ansvar og pleaserfølelsen. Jeg håbede på en følelse af energi, varme og ro/aktivitet ved behandlingen.
Jeg forestillede mig også, at jeg ville kunne mærke sorg og tristhed tydeligt på grund af tidligere erfaringer med intens stimulering, der resulterede i ukontrolleret gråd - men også en indre lettelse bagefter.
Jeg forventede at gå fra behandlingen med en form for balance både fysisk og psykisk i kroppen.

Jeg havde ikke tænkt meget over orgasme før behandlingen; det var ikke det primære mål for mig ved denne session. Der var intet specifikt ubehag eller bekymring ved tanken om den kommende massage - jeg var spændt og lidt nervøs, men jeg havde tillid til Tomas' ekspertise gennem hans grundige forklaringer inden starten på massagen.

Under massagen:

Jeg følte mig ikke usikker. 

Tomas styrede hele oplevelsen, hans hånd var konstant på min krop, og jeg vidste altid, hvor han var. Han fulgte de instruktioner, han havde gennemgået med mig før behandlingen. Det gav mig tryghed og komfort.
Tomas tjekkede regelmæssigt ind med mig både verbalt og nonverbalt - hans evne til at aflæse mine kropssignaler var imponerende. Han viste stor professionalisme ved at bede om tilladelse til at fortsætte, når han berørte mere intime områder af min krop. Jeg følte aldrig en mangel på kontrol over situationen; jeg vidste, at jeg kunne sige fra til enhver tid - noget som Tomas også havde understreget inden behandlingen startede. 

Jeg var helt overbevist om, at hvis jeg nogensinde havde ønsket ham til at stoppe behandlingen, ville han have respekteret det uden tøven.

Under massagen (min rejse):

Først lå jeg på briksen nøgen, dækket af et tæppe. Jeg lå på maven.

Vi startede med vejrtrækningsøvelser, der hjalp mig med at sænke mit tempo og blive mere opmærksom på min krop. Jeg bemærkede en prikkende fornemmelse i mine fingre, hvilket Tomas verbalt satte ord på, hvilket var rart, for det viste at han havde forståelse for kroppens reaktioner. 

Han gav en fuldkropsmassage, der var mild, behagelig og afslappende. Det var en god måde at komme tættere på min krop og forberede sig mentalt til de mere intime dele af behandlingen. 

I denne massage viste Tomas sin massage erfaring, hvilket gav mig tillid til situationen. Når vi nåede massage af mine bryster kunne jeg mærke min yoni "vågne" både mentalt og fysisk uden ubehag eller nervøsitet; det føltes naturligt under Tomas' dygtige berøringer. 

Tomas bad om tilladelse til at massere min yoni udenpå, og jeg følte mig klar til det. Han masserede ydre kønslæber og klitoris blidt; energien strømmede ind i området mens jeg bemærkede min vejrtrækning ændre sig gradvist - det var behageligt rart at opleve den stigende lyst indeni mig selv som respondere positivt på hans berøringer.

Jeg fornemmede alt bygge sig op mod en orgasme- men jeg fik ikke en ydre orgasme- hvilket var fint.
Da Tomas fornemmede jeg var klar bad han om tilladelse til at gå ind i min yoni. I starten masserede han min skede indgang og her fornemmede jeg ømhed, men det var stadig ikke hårdt- men blidt og jeg fik mere og mere lyst til at mærke hans berøring og behandling af min indre yoni.

Da Tomas tog fingre ind fornemmede jeg en mild massage af mit g- punkt og området omkring- det var virkelig dejligt og jeg kunne mærke min krop reagerer med bevægelser og åndedræt som byggede op til den første orgasme.
Tomas fingre stimulerede hårdere i g-punkts området og jeg fik udløsning af sprøjteorgasme. Det var en følelse af forløsning og lettelse. Dette var en kendt følelse og en dejlig følelse.
Tomas gik tilbage til blide berøringer af området hvor der lige havde været orgasme- og det føltes virkelig rart og roligt- intet gjorde ondt.
Jeg lod mig fører og mærkede mit underliv igen give tegn til at ville have forløsning og Tomas læste min kropstegn så fint- og blev hårdere i sine berøringer- som udløste endnu en sprøjteorgasme..

Efter min orgasme, var jeg i en tilstand af intens nydelse. Jeg registrerede ikke så meget af, hvad der skete omkring mig, men jeg mærkede en stigende lyst og spænding indeni. På et tidspunkt følte jeg Tomas' fingre ramme et punkt dybt inde i min skede - et punkt, jeg aldrig har mærket før. Det føltes vildt rart og udløste en endnu kraftigere orgasme. 

Jeg kunne mærke væsken samle sig om hans fingre (hånd), og det hele syntes at være en form for rus i mit underliv. Tomas anerkendte hurtigt mine reaktioner; han tog sig tid til at massere blidt på resten af min krop - fra forsiden til mine arme - som en blid afslutning på den intense aktivitet i mit underliv. Jeg kunne mærke lettelsen i kroppen og reaktionen gjorde jeg fik tårer i øjnene, men det var en følelse af taknemmelighed og afslapning på en intens oplevelse. 

Tomas håndterede det meget professionelt.

Efter at Tomas forlod rummet for at vaske hænder, vendte han tilbage med en flaske vand. Vi havde en rolig samtale om oplevelsen, som sluttede på en positiv og tilfredsstillende måde. Jeg kørte derefter hjem i bilen, hvor jeg delte nogle tanker med min mand. Vi talte om den unikke oplevelse, især den del hvor jeg havde mærket et nyt punkt i min yoni - noget min mand var bekendt med fra tidligere samtaler, men ikke noget vi havde udforsket sammen før."

Efter behandlingen:

Jeg havde en bemærkelsesværdig oplevelse. Efter massagen følte jeg mig fantastisk, som om jeg kunne flyve, og der var en masse energi i min underkrop. Jeg oplevede også en indre glæde og nydelse. Men efter et par dage begyndte jeg at føle en form for skam over at have haft orgasmer og følt så meget nydelse. Jeg tænkte, at jeg måske havde betalt for sex, fordi jeg havde fået orgasmer. 

Tomas' opfølgende e-mail på behandlingen hjalp mig dog med at perspektivere denne behandling og sætte ord på min oplevelse, hvilket gav mig et andet syn på mine tanker.

Behandlingen levede op til mine forventninger; det blev udført præcis som beskrevet på hjemmesiden. Jeg har brug for at få oplevelsen lidt på afstand for at finde ud af om jeg skal have flere behandlinger. Behandlingen har givet mig mange refleksioner og tanker om mig selv, min krop og min yoni.

Jeg har delt mine tanker med min mand om muligheden for tantra yoni- og lingammassage sammen i fremtiden; noget han er meget åben overfor. Min mand har ikke reageret direkte på min behandling - han synes måske lidt, jeg er lidt vild (hvilket ikke er unormalt), men han anerkender de positive aspekter fra behandlingen vi kan integrere i vores parforhold til gensidig berigelse af vores seksuelle liv.

Sammenfattende set var denne massagebehandling både terapeutisk givende og personligt berigende, og jeg fortryder på ingen måde at jeg modtog behandlingen.

Anbefalinger før massage:

  1. Læs grundigt om processen på hjemmesiden og overvej, om du er klar til at tage det skridt, der beskrives. Det er vigtigt at forstå, hvad du kan forvente af behandlingen.
  2. Gør dig selv klar over dine intentioner og ønsker for massagen. Dette vil ikke kun gøre oplevelsen mere meningsfuld for dig, men også hjælpe terapeuten med bedre at kunne imødekomme dine behov.
  3. Del dine tanker og spørgsmål med en betroet person - en partner eller en veninde - både før og efter behandlingen. Det kan være meget gavnligt at få et eksternt perspektiv på din rejse og de tanker, der måtte opstå i løbet af processen.
  4. Slip alt bekymring om dit krops udseende eller udseendet af din yoni. Mindset er nøglen til en god massageoplevelse, så prøv så vidt muligt at slippe enhver form for begrænsende tanker om din krop eller dens udseende under massagen - husk, alle ser anderledes ud!


De bedste hilsner fra Christa