Atletaftale - Rasmus Pedersen

2019-12-03

Det er med stolthed at Stevns Massage endnu engang kan præsentere en atlet aftale.

Denne gang er der tale om en lokal svømmer, nemlig Rasmus Pedersen.

Rasmus er blot 19 år, men tager sin sport seriøst - og derfor har han nu indgået en aftale med Stevns Massage, så han kan tage det skridtet videre. Rasmus er for andet år i træk klubmester i svømmeklubben SHS-Stevns, han har kvalificeret sig til Øst-mesterskaberne, nåh ja, og så har han i 2019 valgt at svømme 150km i åbent vand, rundt om det sydfynske øhav, turen tog 6 dage, med 8-12 timers svømning om dagen - Hvilket afhængigt af vind og vandforhold, giver 20-40 km om dagen - Det er ikke for hvem som helst !

Til dagligt går Rasmus på Oure Kostgymnasium, for at kunne fokusere 100% på sin sport, men når 3. g slutter her til sommer, glæder han sig også til at komme hjem til Stevns, og svømme 100% for SHS-Stevns igen.

Rasmus træner 11 gange om ugen : 5-6 gange i bassinet og 5-6 gange i fitnessOg her kommer Stevns Massage ind i billedet, jeg skal hjælpe Rasmus med at forblive skadesfri, og samtidig restituere hurtigere.


Rasmus Svømmer 00.54.82 på 100m fri og ligger top 100 på 25m fri på landsplan, og her vil sportsterapien hjælpe gevaldigt.

Stevns Massage glæder sig utroligt meget til samarbejdet.