Er dit barn gamer ? - Og gør det dig nervøs?

2019-12-29

Selvfølgelig kan det være at dit barn sider alt for mange timer ved computeren, helt uden formål - Og det skal jeg ikke blande mig i, men så vil du stadig have glæde af at læse videre.

Det danske e-sports hold Astralis, sidder foran computeren 6 timer, eller mere, 5 dage om ugen.

Men de træner også fysisk, både løb og styrketræning, og det er vigtigt, for når man sidder og spiller, så låser kroppen, musklerne spændes og ilt tilførelsen til musklerne mindskes, derfor skal ens fysiske form også være i orden for at hjernen fungere.

Jeg tror at det er vigtigt at man støtter sine børn i deres fritidsinteresser, også som gamer, men man støtter også ved at hjælpe dem til at blive bedre, og det gør man ved at få dem til at bevæge sig også.

På Stevns har vi Rødvig G&I Esport en del af deres koncept er netop at når de mødes for at træne, så er der altid en pause til at lave noget fysisk, således har jeg, som taekwondo instruktør, været inviteret til at undervise under en af deres gamer dage.

Kan man gøre mere? End at spille og træne ?

JA! Det kan man - også selv om man ikke prøver at blive professionel gamer. Men sidder man mange timer foran computeren, hvad enten man er barn eller voksen, om det er spil eller arbejde, så har muskler og bindevæv stadig et behov for at blive bevæget, så der kommer øget gennemstrømning, og der er sportsterapi hos Stevns Massage det rigtige valg, vi finder sammen ud af den behandling der er bedst i forhold til det du laver, det du har brug for og selvfølgelig det du vil ofre på det.

Rigtig mange skader ved computeren kan undgås ved korrekt arbejdsstilling, så det tager vi selvfølgelig også en snak om, og resten...... Det klare vi i klinikken med de redskaber som jeg har.

Har dit barn et ønske om at blive professionel gamer ? .... Så tag Stevns massage med på vognen, og løft spillet til næste level.

Stevns Massage er for både professionelle og amatører.Referencer:
www.dr.dk/sporten/manden-bag-de-danske-e-sportsstjerner-vi-traener-seks-timer-om-dagen