Jeanette kom forbi!

2019-04-03

Jeg havde Jeanette til en helkrops massage,

Jeanette er en af hverdagens atleter, en hverdags atlet i min optik er en helt almindelig person som træner, ikke for at opnå medaljer, men for at slå sin egen Personlige bedste (PB/PR)
Jeanette skal i weekenden løbe sit 10. Marathon, og dette skal ske i Manchester, England. Hendes mål er at komme under 5 timer, et mål hun forfølger, derfor kom hun forbi til en helkrops massage, med fokus på baglårerne, da hendes muskler var godt trætte, og hun ved at massage hjælper på restitutionen.

Udover helkrops massagen, så havde jeg ekstra fokus på de område som Jeanette udpegede som problem områder, og så er det klart at massagen tager lidt ekstra tid, og sådan er det, det er vigtigt for mig at atletens ønsker er i fokus.

Jeanette træner til dagligt i Stevns Tri, og bruger ca 7 timer om ugen på træning (Løb cykel og svømning) - Jeg håber at jeg senere på året kan se Jeanette til Stevns 1/4 i Tri, jeg har al ære og respekt for triatleter, de viser hvad den menneskelige krop og psyke er i stand til.

Hvis du ligesom Jeanette vil give din træning et lille boost, så prøv sportsmassage hos mig, det øger din restitution, og det forebyger skader, og så er det jo bare fedt at ligge stille på en briks, og faktisk træne, hyppig massage er for professionelle en del af træningen, så hvorfor ikke også for dig som hverdagsatlet