Lea Fahlén - Atlet aftale

2019-08-31

Stevns Massage har fornøjelsen af at byde Lea Fahlén velkommen som fast inventar i klinikken.

Lea har lavet en Atlet aftale med Stevns Massage, således at hun fra nu af får samme behandling som de professionelle sportsudøvere, aftalen indeholder alle de behandlingsformer som der tilbydes hos Stevns Massage, til en fordelagtig pris.
Aftalen må ikke forveksles med en sponsoraftale, men er derimod sidestillet med en firmaaftale, således er Lea ikke forpligtiget til at rende rundt med Stevns Massage logoer o.lign.
Lea er western rytter, på højt amatørplan, og har tidligere deltaget i EM med amatørlandsholdet, hvor det blev til en flot individuel bronze medalje, Lea skal deltage i DM den 12-15 september 2019, og her er Stevns Massage en god partner.

Udover sin ridning som er det som Lea bruger mest tid på, så er det vigtigt at hun er i en rigtig god grundform, dette sker ved både løb og styrketræning, som i helheden indgår i hendes sport, derfor bruger Lea også alle muskel grupper, og søger at forkorte restitutionstiden, samt selvfølgelig at undgå skader.
Lea opfylder til fulde de krav Stevns Massage stiller for at lave en atlet aftale:
- Hun er fra Stevns
- Hun er i toppen i sin sport
- Hun tager sin træning alvorligt
- Og så er hun interesseret i at bringe Sports terapi og massage ind i billedet som en ekstra ressource.

Leas hest Dressed Like Romeo får både massage og kiropraktor behandlinger, den får det rigtige foder, den bliver plejet og nurset til den helt store guldmedalje, og nu er det så Leas tur til at få en lige så god behandling, jeg er sikker på at Lea allerede til DM vil kunne mærke forskellen.
Samtidig er Lea med Atlet aftalen også garanteret en hurtig og effektiv behandling, såfremt at uheldet skulle være ude og hun pådrager sig en skade, så hun hurtigt vil kunne genoptage træningen. Det er uanset om skaden opstår under ridning, løb, styrketræning, eller bare en gåtur i skoven med familien.
Med aftalen forpligter Stevns Massage sig til at hjælpe Lea med at blive en bedre og mere komplet atlet, så hun kan komme så langt som muligt inden for sin sport, fra dags dato er Lea garanteret at få et behandlingsforløb, som ligner det de profesionelle får.

Stevns Massage glæder sig meget til at vise sine følgere hvad den profesionelle tilgang, selv på amatørplan, kan medføre