Ny Sponsor aftale

2020-07-28

Det er med stolthed at Stevns Massage endnu engang kan præsentere en sponsor aftale.

Stevns Massage har igennem det sidste år haft diverse atleter tilknyttet, Motorcross B kører Tonni Larsen, Svømmeren Rasmus Pedersen, og har lige sagt farvel til Europamesteren Lea Fahlen der desværre har valgt at stoppe sin sport - Derudover lover Tomas der ejer Stevns Massage, at der hen over efteråret vil ske noget rigtigt spændende.

Denne gang er der tale om Nadia Overgaard som Styrketræner og er rytter. Det er i forbindelsen med Styrketræningen, Raw Fit, at der er lavet en sponsoraftale.


Nadia er 32 år, mor til 2 og selvstændig Frisør, men finder alligevel tid til at tage sin sport seriøst - og derfor har hun nu indgået en aftale med Stevns Massage

Som Nadia siger: Så jeg kan tage det skridt videre.

Nadia job som selvstændig frisør er fysisk hårdt, med mange timer hvor hun står op, og samtidig er det hårdt for armene. Derfor begyndte hun at styrketræne og dyrke Raw Fit for at styrke kroppen.

Nadia fortæller at hun startede hos sin egen personlige træner Christina Apel fra Fit og Sund Stevns, og sammen lage de et program for hendes hverdag, og kortlagde hvad der var hendes problemområder. Men Nadia følte at der manglede noget.

Nadia fortæller videre: Jeg gik til massage en gang imellem, men ikke noget fast.
Under en massage talte jeg med Tomas, som jeg altid gør, og vi kom ind på at min progression gik for langsomt, fordi jeg havde skulderproblemer.

Tomas spurgte om han ikke måtte få en chance for at rette min skulder og se om der var noget han kunne gøre ved min restitution, og 1 2 3... så kunne jeg bruge min arm igen, derefter begyndte jeg at gå fast hos ham 1 gang om ugen.

Her fik  talt vi om hvad jeg kunne gøre for at optimere min krop endnu mere, herunder massage, sportsterapi og restitution (som følger Team Danmarks restitutions koncept) det endte ud i at jeg nu går hos Tomas 2-3 gange om ugen, afhængig af hvad jeg har trænet, hvor meget jeg har trænet og hvad tid på døgnet jeg har trænet. Det har betydet at jeg har kunne optimere min træning 100%, og at jeg er gået fra at dødløfte 60kg til 90kg -


Det lyder måske ikke af meget, men når man som jeg er 152 cm og vejer 54.5 kg, så er 90 kg meget, fortæller Nadia med et smil.

Til dagligt arbejder Nadia i sin salon i Strøby, hun træner 3-4 gange om ugen samt rider sin hest ved siden af.
Som en sidegevinst kan hun også ved sin ridning se store resultater, da hun er blevet mere smidig i kroppen.

Tomas fra Stevns Massage fortæller at han glæder sig utroligt meget til samarbejdet, og siger derudover at han føler at hans aftaler med lokale atleter er med til at styrke lokalsporten. Tomas vil gerne sætte fokus på de lidt anderledes sportsgrene, som feks Raw Fit, eller "Ultra" svømning/løb/ osv. Og det kan han gøre ved at hans følgere på de sociale medier også får kendskab til de lidt anderledes sportsgrene.

Tomas der bla. er kendt fra Ji-sig taekwondo Stevns, dyrker selv en "anderledes sport" idet at Ji-sig Taekwondo ikke er almen kendt, faktisk er den eneste aktive klub pt. den der ligger på Stevns.

Tomas har selv dyrket sport siden barnsben, og spillede bla ungdoms og ynglinge håndbold for Ajax København, dyrkede forskellige former for kampkunst, Goshin Jitsu, Jui jitso, Shotokan karate, sports taekwondo og meget andet, og har derved haft tilknytning til sportsverdenen i snart 40 år.