Slanketerapi - Hvordan

2020-04-29

Nu er klinikken åbnet op igen, og der er gang i slankeforløbet hos flere klienter.

Men hvordan foregår sådan en session?

Når først du efter den indledende samtale stadig gerne vil i et behandlingsforløb, så går vi igang.

Vi starter ud med at måle forskellige steder på kroppen, og skrive disse mål, således at du kan se dine fremskridt, det eneste vi ikke måler i klinikken det er din vægt, denne har du om morgnen selv målt derhjemme, og taget et billede af.

Så taler vi lidt om hvordan du har haft det siden sidst, om du har haft nogle fede aha oplevelser, vi drikker gerne en te imens (teen er forbrændingsøgende)

OG SÅ.... er det op på briksen, her gives der både øreakupunktur og meridian akupunktur, hvor vi øger din forbrænding, fjerner væske og ødemer, samt øger din blodgennemstrømning - du ligger i afslappet atmosfære, med stile musik og bare nyder at være dig, jeg er selvfølgelig i rummet, hvis enten du har spørgsmål eller føler dig skidt tilpas, det er kun en foranstaltning, jeg har endnu ikke oplevet nogen blive dårlige, men der er en teoretisk chance for at det kan ske.

Når visse af nålene er fjernet, vil du få oliemassage på maven, dette kan være virkelig grænseoverskridende for nogle, men det har flere formål, bla. sætter det gang i tarmsystemet, varmer op, og så er olien der bruges specielt fremstillet til netop maven, og til at modvirke cellulite (apelsinhud)

Appelsinhud, eller cellulite, som det også hedder, viser sig fordi fedtet i underhuden ophober sig i små hulrum i bindevævet mellem overhuden og musklerne. Jo ældre vi bliver, jo stivere bliver bindevævet, og så opstår der buler og fordybninger i huden

Når selve massagen er overstået, så får du cuppingmassage (Nogle kalder det også running cupping, og andre navne) dette løsner i første omgang bindevævet, og derved løsnes den ophobede fedt også, selve mave regionen afsluttes med at der påsættes cupper, der skal sidde i mindst 20 minutter.

Imens cupperne sidder på maven, vil du få cupping massage på enten lår eller arme (Skiftesvis fra gang til gang) - dette kan de fleste godt mærke, og derfor gives kun det ene sted.

Hele seancen afsluttes med ansigtsmassage, igen bruges en olie der modvirker cellulitte, og derefter gives der cuppingmassage (det er vild behageligt, selvom det måske lyder voldsomt, men der er ingen mærker efter behandlingen)

Vil man virkelig gå "all in" så bestiller man i forlængelse af slankeforløbet en helkropsmassage, så har man brugt et sted imellem 2,5 og 3 timer i himlen.

Du kan bestille tid til dit slankeforløb HER