Tilbagemelding Slanketerapi #3

2020-05-14

Hej Tomas.


Jeg lovede jo at dele noget af det jeg går og tænker på imellem behandlingerne.

Jeg kan godt blive lidt træt eller næsten få lyst til at give helt op når vægten, efter en weekend med fødselsdag i familien, pludselig er røget et par kilo op igen.

Så af og til er jeg nød til at minde mig selv om, at det er helt normalt at vægten svinger lidt og at de kilo nok skal ryge af igen. Det må bare tage den tid det tager. Heldigvis kan jeg se i spejlet og mærke på kroppen, at der sker små forandringer.

Og så var der det med at huske at drikke vand.. jeg havde et par dage i sidste uge hvor jeg vågnede med hovedpine. I weekenden troede jeg faktisk at jeg var ved at blive syg. Lige indtil du mindede mig om det med at huske vand -masser af vand.
Hovedpinen gik faktisk hurtigt væk igen efter at jeg fik væskedepoterne op -og det gjorde de blå mærker efter cuppingen på maven faktisk også.


Gad vide om dehydrering kan have indvirkning på hvor meget kopperne niver?
Det kan af og til se lidt voldsomt ud når maven er fuld af blå mærker, men behandlingen med nålene og cuppingen på maven er egentlig ret afslappende.
For ikke at tale om ansigtsmassagen, der er så behagelig , at jeg nu har bestilt et par sugekopper til mig selv.

Også lidt om gurkemeje- og ingefær-te.
Jeg fik lige lyst til at dele et lille tip: Rødderne kan man nemlig sagtens dyrke selv - i vindueskarmen eller et varmt drivhus. De skal sættes i en potte med jord (ikke for dybt) i en varm og lys vindueskarm og så skal man have lidt tålmodighed, da de er lidt tid om at spire. Jeg vedhæfter et billede af mine planter der er sat i samme potte, og snart skal pottes om. Den med de smalle blade er ingefær og den med de brede er gurkemeje.

Man høster rødderne ved at brække stykker af når de har vokset sig store og så plante resten igen.

Klienten her havde ved sidste måling, efter 5 behandlinger, halvvejs i forløbet, tabt 3,5 kg, 7cm på maven og 3 cm om armen.
Det er værd at bemærke at grundet Corona arbejder klienten hjemmefra, og har således i perioden ikke cyklet 17 km om, dagen som hun plejer.

Dehydrering har en negativ indvirkning på behandling, idet at kroppen har et behov for at kunne skylle affaldsstoffer ud, samtidig vil det kunne give hovedepine og andre "tømmermandsligende symptomer", da tømmermænd jo netop er dehydrering og ophobning af affaldstoffer.

Ansigtsmassagen er super lækker, og har til formål at mindske rynker, og så er det bare en super afslutning på 1 time der er hård for kroppen, om det er ligeså lækker på sig selv ved jeg ikke, men jeg vil næstegang lære klienten teknikkerne