Tonni Larsen - Sponsor aftale

2019-10-11

Stevns Massage kan med stolthed offentligøre, at der er indgået en sponsor aftale med motorcrosskører Tonni Larsen fra Dalby.

Aftalen betyder at Tonni fra 1 Oktober 2019, vil modtage sportsterapi og massage som de professionelle sportsudøvere, aftalen indeholder alle de behandlingsformer som der tilbydes hos Stevns Massage, dette vil være med at hjælpe Tonni med at nu sit mål om at komme til at køre i A klassen.
Aftalen indeholder aftale om at Tonni skal være med til at promovere Stevns Massage i motorcross sporten,

Tonni er i 2019 rykket fra C klassen op i B klassen, og målet er at komme i A klassen, her er Stevns Massage en god partner.

Udover sin motorcross som er det Tonni bruger mest tid på, så er det vigtigt at han er i en rigtig god grundform, dette sker ved både løb og styrketræning (Især i vinter månederne), derfor bruger Tonni også alle muskel grupper, og søger at forkorte restitutionstiden, samt selvfølgelig at undgå skader.
Tonni opfylder til fulde de krav Stevns Massage stiller for at lave en sponsor aftale:- Han er på vej op i toppen af sin sport
- Han tager sin træning alvorligt
- Og så er han interesseret i at bringe Sports terapi og massage ind i billedet som en ekstra ressource.


Med aftalen forpligter Stevns Massage sig til at hjælpe Tonni med at blive en bedre og mere komplet atlet, så han kan komme så langt som muligt inden for sin sport, fra dags dato er Tonni garanteret at få et behandlingsforløb, som ligner det de professionelle får.

Stevns Massage glæder sig meget til at vise sine følgere hvad den professionelle tilgang, selv på amatørplan, kan medføre