Sport og skadesterapi

Hos Stevns Massage tilbydes sport og skadesterapi. Om du er super atlet, eller om du overhovedet dyrker motion, er ikke det afgørende, årsagen til navnet er alene at min indgangsvinkel til din krop er sportens verden.

I sportens verden er det sådan at atleterne skal kunne præstere uge efter uge, og år efter år, til at hjælpe med det har de en værktøjskasse af behandlere tilknyttet, de har Coaches, fysioterapeuter, massører, kostvejledere og mange andre ansatte, herunder sports terapeuter.

Når vi taler om skades terapi er det et samarbejde mellem dig som klient og mig som behandler, vi laver sammen en grundplan, og evaluere den fra gang til gang, målet er at du skal komme dig hurtigst muligt over din skade, så du kan fungere i dagligdagen, eller komme tilbage på arbejde, eller til sport.

I værktøjskassen har jeg både Massage, TENS/EMS, Sports Akupunktur, Cupping, forskellige optagnings former mm. Du er således i gode hænder hos mig.

Jeg arbejder ud fra Team Danmarks restitutionskoncept, og mit mål er at få dig på benene hurtigst muligt.