MFR

2019-04-28

MFR - skal jeg nu have vacciner hos min behandler?

Nej du kan være ganske rolig. de eneste nåle jeg bruger er dem til Sportsakupunktur !
MFR står for MyoFascial Release, og det giver for de fleste heller ikke mening, så lad os kalde det Gua Sha...... og vi er lige vidt.

MFR er et super godt supplement til massage og anden muskelbehandling.
Det virker hvis du har ondt i nakke/skuldre, infiltrationer eller spændingshovedpine.

Det skulle efter sigende også hjælpe på problemer i de øvre luftveje og fordøjelsesproblemer, det er dog ikke dette jeg giver mig i kast med, men jeg bruger det ved alle tilfælde af smerte, eller i kombination med andre behandlingsmetoder.

MFR er en gammel kinesisk behandlingsteknik som i østen har været kendt og brugt i tusinder af år, det er en massage teknik der sætter kroppens naturlige healingsprocesser i gang, og frigør de ophobede affaldstoffer i kroppen.

Stedet hvor jeg massere indsmørres i massagecreme, og med et værktøj skraber/masserer jeg området.

Er der problemer i området vil der komme små røde eller mørke pletter lige under huden (derfor kan jeg bruge MFR til guidlines inden jeg feks. sætter cupper på)

Pletterne forsvinder i løbet af 2-4 dage. Behandlingen åbner blokkeringer, øger blodcirkulationen samt udrenser for affaldstoffer.

Du vil typisk opleve en umiddelbar ændring i stivhed, smerte og bevægelighed, en afslappet varme kan brede sig, dette er et tegn på at healingsprocessen er i gang, og er altså helt normalt.

Efter MFR bør du holde området dækket, undgå træk, direkte sollys, eller pludselige temperaturforandringer resten af dagen.