Træning - Dag 2

2018-01-17

Så kom den første træning jeg ikke kunne gennemføre, hvilket måske ikke var helt uforventet, selvom jeg dog stadig er skuffet.

Det skyldtes hverken at jeg ikke havde tid eller lyst, men det ene faktum at min krop efter den første træning ikke havde restitueret sig nok. Du kan læse om restituion HER

Selvom min krop var øm, følte jeg dog ved start at det nok skulle gå, omend jeg havde set at tiden nok ikke ville være god.

Selve opvarmning kendte jeg fra dag 1. (Videoer af øvelserne kan ses under Træning- Dag 1 )

Dynamisk opvarmning:

50 Skipping jumps
50 Jumping jacks 
10 Cossack squats 
10 Single leg hip Raises Left 
10 Single leg hip Raises Right
10 Plank Knees-to-Elbow 
10 Diving Pushups 

Udover Diving Pushups har jeg ikke problemer med denne opvarmning, i diving pushups er det ikke teknikken der driller, men simpelthen styrken i skulderen der er et problem.
Jeg bliver derfor nok nødt til at se om ikke der findes et alternativ til denne øvelse.

Øvelse 1

16 Split Lunges - denne øvelse skete ganske smertefrit, dog ikke i samme tempo som på videoen, men jeg er fortrøstningsfuld.

Øvelse 2

16 Sprawls -  Denne øvelse er nærmest 1/2 Burpee, og fungere også som alternativ til netop burpee, for mig som kan have problemmer med skulderen, skifter jeg når jeg ikke kan lave flere burpees, til at lave sprawls.

4/5 APHRODITE

Der er kun 3 øvelser i denne, som gentages i 4 runder

Burpees
Squat
Situps

Runderne er lette at huske:
Runde 1: 50 af hver
Runde 2: 40 af hver
Runde 3: 30 af hver
Runde 4; 20 af hver

Jeg måtte kaste håndklædet i ringen ca midt i runde 2, det er ikke noget jeg er stolt af, men jeg ved at jeg nok skal møde Aphrodite en anden dag, og så skal jeg nok slå hende. 

Det vigtigste er ikke at give op, og kæmpe imod de mål man har, men også at lytte til sin krop.