Trailguy Stevns' blog

Den 5 september skrev jeg om min første uge med Hechmann, og nu er der gået 2 uger, men det er vel ok, det er jo ikke en uge udgivelse, men når jeg har noget på hjertet.

Så er den første uge med Claus Hechmann gået, og woaw for en fed uge, det må jeg sige.

Der var noget genkendelse i træningsopbygningen, ift.. Garmin Coach, men alligevel i en helt anden boldgade!

Et lille indblik i hvorfor jeg valgte at få en løbe træner, hvorfor jeg valgte som jeg gjorde, og ikke mindst hvordan ser jeg fremtiden.

Hos Stevns Massage er jeg bidt af en gal trailløber. Jeg udfordre mig selv på bakkerne i skovene på Sjælland, og den glæde jeg har, den vil jeg gerne dele, derfor vil man i forskellige konkurrencer kunne vinde startnumre til trailløb. En af betingelserne er at man stiller op under Stevns Massage.

Men jeg vil også gerne...